BEDRIJFSVOORSTELLING

Ervaring troef bij Tuinen Scheerens. Reeds begonnen in het jaar 1983 hebben we vanop de eerste rij de positieve evolutie binnen het ontwerpen en aanleggen van tuinen beleefd. Waar het in onze beginjaren voornamelijk onderhoudswerken en summiere aanleg betrof, zijn we nu gegroeid tot een bedrijf die zich bekwaamd heeft in het totaalpakket van de tuinaanleg.

tuinen scheerens

Het ontwerpen behoort nog steeds tot onze werkzaamheden maar meer en meer worden er realisaties van gerenommeerde tuinarchitecten aangelegd. In de portfolio zijn daar diverse voorbeelden van te bekijken. Door de reeds meer dan dertig jaar ervaring kent de tuin geen geheimen meer voor ons en kunnen we u bijstaan met advies en oplossingen.onderhoud tuinen scheerens

Daar behoort zeker ook het onderhouden van het groen bij want aanleg is één punt, daarna begint het pas. Het idee kan nog zo goed zijn zonder het juiste onderhoud kan de tuin zich niet naar believen ontplooien. Voor dit alles en nog veel meer mag je ons gerust ten allen tijde contacteren.

Oh, nog wat vergeten... Enkele jaren terug hebben we als kers op de taart goud behaald op de prestigieuze wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer” met een aanleg in Brugge.